17 May 2010

Ameland

Mijn mannen....
Even flossen...Dorsssst!
Ochtendwandeling

Gevonden voorwerp?


Een goed gesprek...Wat nou? Mij uitlachen??!
Twee weken geleden waren Jos en Guus met zijn tweetjes naar Duitsland geweest, reunie. Ik kon helaas niet mee, mocht daar niet in de caravan. Achteraf ook niet zo erg, zo konden ze mooi hun gang gaan en ze blijken zich prima vermaakt te hebben.

Maar zoals ze me hadden toegezegd, zou het nog ruimschoots worden goed gemaakt, en.. ze hebben zich aan hun woord gehouden! Afgelopen donderdag gingen we al op tijd op pad om de boot van half 10 vanaf Holwerd te halen. Daar mocht ik zelfs uit de auto (in Denemarken moet de hond in de auto blijven tijdens de oversteek), raar hoor die meeuwen boven mijn hoofd te hangen.

Ons hotel stond gelijk achter de duinen (www.strandhotelburen.nl) en we hadden een prachtige kamer, tussen de duinen met uitzicht op een stukje zee en ongeveer 100m van het strand. Kon dus niet beter. We hebben veel gewandeld, terrasjes gepikt, hardgelopen, op de koffie bij Groningers, uiteten geweest gewoon een paar heerlijke dagen! s Morgens met Guus ons eigen wandelingetje, nog niemand op het strand... wauw... ik heb genoten!!!

2 comments:

Jaartal said...

Heerlijk zo'n weekend Ameland, Lekker hoor Ecco ... De baas en bazin doen goeie dingen ... genieters!

anita said...

Heerlijk uitwaaien aan zee zie ik.
En weer prachtige foto's erbij geplaatst!
Toppie!!
Dikke knuffel van Anita en Tender

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...