24 March 2010

Help, we hebben een gluurder!Opeens was Guus vanmiddag heel vroeg thuis, ze bleek een middag vrij te hebben genomen om met mij naar het bos te gaan, violen te poten, aan rommelen en naar de DA voor mijn jaarlijkse enting.

Voordat we op pad gaan moeten mijn poten weer worden gewassen en mijn haren gekamd. Stond dus lekker op de tafel, maar opeens zie ik iets aan de voorkant van het huis.. tis JOS!! Joehoeeee!!!

Bij de DA was ik iets te enthousiast toen ik de auto uit ging.. BAM! Daar lag ik op de grond, bleef even liggen en toen hup weer in de poten.

Binnen was het heel gezellig, Jos had vandaag de dames op de foto gezet en iedereen wilde nu met ons kennismaken. Leuk hoor! Ben gewogen, 33kg schoon aan de haak en van de prik heb ik niets vernomen. Ook ging ze nog even met een haakje over mijn kiezen, ietsie minder fijn, maar nadien kreeg ik koekjes en tja.. ik was het gelijk weer vergeten.

Guus was wel ietsie pissed op de vorige dierenartspraktijk. Ieder jaar gaan we trouw de inentingen halen, maareh... alleen van het afgelopen jaar stond alleen mijn rabiesinenting in het boekje.. hebben we daarvoor 106 euro betaald? Dáár gaat ze morgen es over bellen, misschien is er vergeten een stickertje te plakken in mijn boekje.

No comments:

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...