12 October 2011

De 4 mijlAl enige weken was het op zondagochtend erg onrustig bij ons thuis, Jos en Guus liepen wat in hun renkleren rond en vertrokken telkens zonder mij. Wat ook opviel was dat we standaard twee keer in de week met zijn drieen gingen hardlopen en erg enthousiast waren en zij dus ook nog een keer per week met zijn tweeen. Hoewel tweeen.. Guus vertelde me telkens dat ze met een grote groep mensen gingen lopen. Afijn, afgelopen zondag was het een gespannen sfeertje, er werd weinig gezegd behalve dat ze nu met wel 20.000 mensen gingen rennen. Ja alsof ik een idee heb hoeveel 20.000 mensen zijn..
Wat bleek? De 4 mijl werd gehouden! En dan willen die twee van mij wel lopen hoor. Zo warm als het vorig jaar was, zo regenachtig was het dit jaar. Om 14.23 zouden ze starten en om 14 uur begon het te regenen. Gelukkig had Guus weggooiregenjasjes van de Action gehaald, 0,36 cent, kun je niet nat bij worden.

Om 14.23 uur was dus de start en daar gingen ze richting Groningen, regen, regen, regen.. Geen zweetdruppels zijn gevallen, maar wel een lekker loopje, hoewel het aan het eind behoorlijk zwaar werd toen ze de Herebrug op moesten, gelukkig stonden daar Janet, Tinus en Sonja ze aan te moedigen en ietsie verder mijn kleine vriendjes Jort en Lars met hun paps en mams. Die kereltjes hadden dus wel 2 uur voor Jos en Guus in de regen en kou gewacht. Na afloop zijn ze naar ons huis gekomen, wat was ik blij om ze weer te zien enne... Jos en Guus? Die waren moe, maar heel voldaan! Op naar volgend jaar!

2 comments:

Jaartal said...

Stoer he, van Guus en Jos!

Petra said...

Hartstikke goed weer van ze!

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...