08 September 2008

Beardies, beardies, beardiessssssssss 7 sept 08











Jippie, gisteren hadden we een beardiewandeling. Het is al gebruikelijk dat wanneer ik op zondag ochtend alleen een rondje vijver loop en we niet naar het bos gaan, er iets speciaals op de planning staat. Er werd een tasje gepakt, handdoekjes, theewater gezet.. en om half 1 de auto in. We gingen naar IJhorst en er zouden nog veel meer vrienden komen. Op het moment dat we het bos in reden zag ik ze al staan, wilde van enthousiasme wel door de ruiten heen, over Guus vloog ik naar buiten. Soof was er natuurlijk ook en moest gelijk naar hem toe, geweldig! Het was een leuke wandeling en op een gegeven moment was er een vennetje waar we heerlijk hebben gezwommen, kwamen er nog schoon uit, maar na de terugweg over het zandpad... zwijnen waren we! Hahahahah.. tja, moeten ze maar niet aan de beardie gaan en een schoothondje nemen ;-) Verder waren er hondjes die al via hyves kenden, zoals, Gipsy, Birdy Rose, Bono en Whiggley. En natuurlijk Mexx, die zo lekker meisjesachtig rook..En natuurlijk ontbrak Tender ook niet, als altijd een waakhond..;-)

We hebben genoten!!

2 comments:

anita said...

De foto's zijn mooi geworden hoor!!Helemaal super is die met het bruine puppy op de arm. Wat waren ze heerlijk smerig hè, die beardies van ons haha.
We hebben weer erg genoten van de wandeling, ondanks de regenbuien. Ecco en Sofar hebben er in ieder geval weer een vriendinnetje bij, mooie Mexx!!

Daika's plekje said...

Hai,
Tja dan kan je beter een duif zo aan krijgen vliegen he.
Sneu hoor voor je vader.
Leuke foto's van de wandeling had graag meegewild maar ben herstellende van een gekneusde voet.

Aai voor Ecco.
gr ingrid

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...