16 January 2010

De mooiste fotos....

Maak je gewoon op de oprit!
Guus heeft de fotos ook even doorgestuurd aan Dorthe, (www.thespiritofspring.de) waar ik ben geboren. Ze had al snel een reactie.. en hier worden we allemaal blij van!

Hallo Gerda, was für wunderschoene Bilder von dem gluecklichen Ecco!!!! Er ist definitiv einer der Hunde, die das große Los gezogen haben. Liebe Grüße aus Emden und kommt uns doch mal wieder besuchen!!! Doerthe

4 comments:

Petra said...

Het houdt niet op met de sneeuwpret he? Heerlijke plaatjes van inderdaad een hele blije en gelukkige Beardie!

Anonymous said...

WOW, mooie foto's weer Ecco.

Zeg even tegen de baas en de bazin dat ze op mn weblog niet verklappen dat we op vakantie zijn....

ff zien of we het wevlog kunnen laten doordraaien (voor het eerst) tijdens een vakantie. Vind het niks als iedereen door heeft dat we weg zijn (veiligheid enzoooo)

Jaartal

Lidy te Vruchte alias Beardiertje said...

Mooie opnames van Ecco, na vier weken sneeuw is het eindelijk bijna voorbij na de dooi van gisteren en vandaag, zodra er weer een groot pak sneeuw van het dak glijdt, ligt Pol naast me aan het burea, weer iets nieuws.

anita said...

Ik zit maar te kijken naar dat rode plekje bij Ecco zijn snuit. Zijn tong of toch wat anders? Maar bij de laatste foto's zag ik een rood balletje en een tong. Het mistery is opgelost!
Weer leuke foto's van Ecco!!

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...