10 October 2010

tien tien tweeduizendtien


Vandaag was het zover, de 23ste 4 mijl, voor Jos de 3e en Guus haar 2e. Braaf hadden ze 6 weken de clinics gevolgd, maar toen puntje bij paaltje kwam waren ze best nerveus.. maar opgeven, ho maar!
Bij vertrek van huis was het best frisjes, maar langzaamaan kwam de zon er door. Om 14.13 uur zouden ze starten, Jos met nummer 9025 en Guus 8266. Wauw en de spanning steeg... nog anderhalve minuut, een halve... en gaan!
Het was heerlijk weer om te rennen in deze grote drukte en wat een publiek! Nog meer als vorig jaar, dan zag je een collega, dan een vriend of vriendin. Bij de Herebrug was het groot feest! Daar stonden MJ en Bert, speciaal uit Leiden maar ook Reinder en Donjah (Guus werpt nog een handkus op de foto ;-) En dan is het nog maar een klein stukje.. even doorbijten.. en dan ben je op de Vismarkt.. GE-WEL-DIG!!!! Wat een finish!

Daarna MJ en Bert op gezocht waarvan we bloemen en nog een medaille kregen. Koffie op een terras en dan op naar Ten Boer. Lekker gegeten en supergezellig gekletst... Het was weer een dag met een Gouden Rand!!

(eindtijden Jos 41.12 en Guus 41.57 dus nét onder 42 minuten)

3 comments:

Petra said...

HE-LE-MAAL GE-WEL-DIG!!!
Proficiat!!!
Toppie tijd ook hoor!

Jaartal said...

Applaus! Prestatie!

Jos van Guus said...

goed gedaan skattie van me xxxxx

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...