02 October 2010

Schrobbeurt


Van de week was het weer zover. Ik moest naar de trimsalon. Tja en als ik ergens een hekel aan heb... Vrolijk ging ik met Guus op pad, nog steeds vrolijk bij de deur zitten wachten, de trimster bleek zich verslapen te hebben (altijd beter dan mij vergeten) Maar toen ging de deur open en wat ik zag? De trimtafel en de hele zooi.. Ojeeeeeeeeeeeeeee.. ik wilde weg, maar kwam niet weg.. Sjit, had me weer in de luren laten leggen. Gelukkig werd de trimmevrouw geholpen door een leuke stagaire, zeg maar een Barbie... tja en dan smelt ik als beardiekerel.. zucht..

Na afloop zijn Guus en ik naar Schildwolde gegaan waar ik een nieuwe riem en halsband kreeg en.. ik mocht een lekkere bot uitzoeken.
Mijn vorige halsband heb ik ruim 4 jaar gehad,maar daar zwom ik in de vakantie mee, is niet goed he.. gaat roesten... voor de komende zomer krijg ik een speciale zwemband, helemaal van rubber!

2 comments:

Petra said...

Alle hoekjes en gaatjes weer schoon zo te zien. Je blinkt gewoon man!

Jaartal said...

Netjes hoor, je ziet er weer net zo strak uit als de bazin :-P

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...