01 July 2013

Dag 12, 13 en 14, weer naar huis...

De laatste dagen van de week vlogen voorbij. We waren inmiddels in Kolding geweest en hadden daar ongelofelijk lekkere sushi mee vandaan genomen. Woensdags gingen we naar Esbjerg, daar komt de boot vanuit Hull aan en dat hebben we geweten: een of andere club mannen met super snelle wagens kwamen we tegen, er vloog ons een kapitaal voorbij met allemaal Britse kentekens, gaaf joh! Vervolgens kwamen we bij Mennesket ved Havet, enorme beelden van 4 mannen van ruim 9 meter hoog. Inmiddels hoosde het, dus in de auto, snel kijken en weer verder richting Ribe. Het Vikingmuseum vonden we toch niet zo leuk en hebben we links laten liggen, maar het stadje zelf was fantastisch, echt oude pandjes en een watermolen in de stad. Helaas hebben we hiervan geen fotos omdat het op dat moment weer spoelde toen we op zoek gingen naar een restaurantje voor een kopje koffie.
Donderdag nog maar een dagje Kolding, het was immers ook maar 12km van ons huis en tweemaal afslaan. Terwijl Guus haar laatste kronen uitgaf en dacht dat ze een Vino bij ons zag staan, bleek dit een man te zijn die in zijn leven al 40 Beardeds had gehad, ook liep hij shows in Nederland, maar wie hij was, hoe hij heet? Wij hebben geen idee.

Vrijdag... tja de laatste dag... wat gaan we doen.. Jos en Guus zaten lekker in de serre te lezen, het was weer bewolkt... Ik hoorde ze al kletsen, gaan we vandaag naar huis? Nee, laten we morgen gaan. Dit duurde een tijdje aan en opeens was het inpakken geblazen.. Jos en ik naar de supermarkt, biertjes halen voor Arend, Guus poetsen en inpakken en om kwart voor 3 waren we opweg naar huis, na een heerlijke vakantie! We hebben er weer van genoten!!!


No comments:

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...