05 July 2010

Hoenderloo

Op naar de villa
Mannen waren ook mee
Roel met camera, zónder flitser
Knijntje!

Proost!


Afkoelen
Ein Koil
Jippie, mijn dag!
Nog es afkoelen..
Lol
Stralende Mieke
Jet denkt er es over na
De Buuvs
Roberto! Niet doen!!!
Marlene Dietrich
Met zijn allen
Zijn ze gelukt?
En met ons, de beardies, waar het allemaal mee begon...



Het gonste al een tijdje door ons huis, 3 juli naar Hoenderloo. Zelfs tijdens de vakantie kwam het ter sprake en er moesten kadootjes voor de meiden worden gekocht. Donderdag begon Guus al met pakken, speelgoed voor de honden, de genoemde kadootjes voor de meiden, naaimachine voor MJ en natuurlijk niet te vergeten een mooie pot met lavendel. een villa te zijn. We waren op tijd in Hoenderloo waar Mieke, Roel, Stan en Oliver, MJ, Bert en Tardi al op ons zaten te wachten. Even kwamen Bincq met Jet en Roberto ook aankakken. Na koffie op het terras, het nodige lawaai (8 vrienden maken meer lawaai dan 5 beardies) gingen we op weg naar de villa van Tardi.
Iederee kakelde door elkaar en werden er kadootjes uitgedeeld, het leek wel een verjaardag! Ondertussen waren wij beardies al aardig op temperatuur, dus hup..de tuinslang erop. Lekker man! Ben daarna maar es even in een kuil gaan liggen, modderpoten, maar swa..
Opeens was er nog meer bezoek, Gre en Rianna! Jaaaaaaaaaaaah, die kennen we ook via hyves, gezellig nog twee meiden erbij en jullie weten, ik ben gek op meisje.
Omdat het zo verschrikkelijk warm was zijn Bert, Jos en Guus gaan zwemmen en gingen samen met Roberto en Roel op pad, kwaad dat ik was, kwaad... dat wil je niet weten, gaan ze zonder mij zwemmen, ik, die alleen maar en altijd even trouw aan ze ben, lieten me gewoon achter bij de rest... Gelukkig waren ze snel weer terug want er kwam (eindelijk) regen.
s Avonds hebben we weer met zijn allen lekker gegeten, maar de dag was nog niet om, dus kwam de koffie, de drankjes (dames waren aan de rosebier en later aan de wijn) en werd er nog meer gelachen na een optreden van MJ als Marlene Dietrich. Uiteindelijk hebben we tegen elven onze spullen gepakt en zijn naar huis gegaan, heb heerlijk in de auto liggen slapen, wat een geweldig leuke dag, wat hebben we genoten, gelachen en ongelofelijk naar onze zin gehad.

Tardi, je hebt het super laten regelen!!

No comments:

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...