24 June 2012

Dagje Hoenderloo

Tijdens onze vakantie was Guus alweer druk aan plannen maken hoe we de laatste week van de vakantie thuis zouden gaan besteden. Een van de dingen was een bezoek te brengen aan mijn vrienden Bincq en Tardi die in Hoenderloo waren met de bazen. Voor Guus ook niet zo heel erg, want dan kon zij bijkletsen met Marie Jose en Jet.
Wij dus maandagochtend in de auto richting de Rimboe. De weersvoorspelling was niet best en vanaf Spier kwamen wij in gigantisch noodweer terecht tot voorbij Zwolle, daar klaarde het gelukkig op.

Na dat de meiden koffie hadden gedronken zijn we met zijn zessen naar het bos gegaan en hebben wij mannen onze poten uit het lijf gerend, we zijn wel 7x het bos op en neer geweest. Niets mooier dan met vrienden door het bos crossen en daarna lekker knorren. Terwijl wij lagen te pitten zijn de meiden naar de "hut"  van Jet en Roberto gegaan en daar gegeten. Jummieee.. ..de verhalen hoorde ik later in de auto, maar die klonken niet verkeerd.
(Omdat wij geen camera bij ons hadden, heeft Jet de fotos gemaakt.. helaas staat ze er daarom zelf nergens op... volgende keer ben jij weer aan de beurt Jet! ;-) )






Op de terugweg dacht Guus de weg wel zonder navigatie te weten en reed een stukje verkeer, we waren bijna in Bussloo, maar daar ontmoet ik op een ander moment weer vrienden. Wij hadden in elk geval onze vakantiedag weer goed en gezellig gebruikt!!

No comments:

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...