16 June 2015

Noorderrondrit, 31 mei 2015

Op weg naar haar werk werd Guus onlangs geattendeerd dat er op 31 mei een Saabrit zou zijn. Snel aanmelden, want wat is er nu leuker dan met een stel Saabjes door de provincie te rijden? (Bijna) niets toch?

Dus zondag de 31ste vroeg uit de veren, autootje gewassen, afgetankt en richting Garmerwolde waar we Reinder en Marriet op zouden pikken en ook Bas zou zich daar bij ons melden. In Stadskanaal zag ik opeens nog twee bekenden: Willem en Trijntje!! Joehooeee! Ze hadden bij de Rode Loper een kop koffie gekocht en hadden onze " vakantie-envelopjes"  bij zich omdat we donderdags zouden vertrekken. Even gekletst en vervolgens ging iedereen zijn gang.

De rit voer ons via het S.T.A.R. museum http://www.stadskanaalrail.nl via het Klooster in Ter Apel door Muntendam (dat toch leuker is dan verwacht) naar Zuidbroek naar het Trein en Trammuseum http://www.nnttm.nl/.  Mooi door de uitgestrekte landerijen. Uiteindelijk werd de dag met een hapje en een drankje afgesloten bij Zweeds Autohuis Joel http://www.joelbv.nl/. Het was weer een topdag!!











No comments:

Kirke Helsinge 13 t/m 20 juni 2015

Zaterdag 13 juni hebben we Blavand verlaten.. na een week goed weer te hebben gehad, spoelde het die ochtend. Guus ging me nog even snel uit...